Starburst Kolikkopeli

Oletko valmis lähtemään futuristiselle matkalle ulkoavaruuteen Starburst kolikkopelin avulla? Starburst on 5 kiekon ja 10 voittolinjan kolikkopeli, jonka tarjoaa Net Entertainment. Jos sinulla on rohkeutta lähteä tälle tähtienväliselle seikkailulle, voit kokea kauniisti esitetyn pelikokemuksen, joka tarjoaa linjoja molempiin suuntiin sekä kasvavia villejä.

Starburst tietoja

Tämä peli on tosiaan toiselta planeetalta! Mikä ensimmäisenä kertoo sinulle sen, että se on toisesta maailmasta, on virheetön esitys. Grafiikat ovat korostettuina siistissä ulkoasussa ja symbolit ovat erittäin hienoja. Samanaikaisesti musiikki ja tehosteet ovat täydellisiä. Ei voida yksinkertaisesti vaatia yhtään enempää, mitä tulee näihin ominaisuuksiin.

Täydennettynä erinomaisella esityksellä kolikkopelissä on hämmästyttävän hyvä pelattavuus. Kaikki sujuu sulavasti ja pelissä on kaksi ainutlaatuista ominaisuutta – kasvava villi ja kaksisuuntainen voitto – jotka näyttävät lisäävän juuri oikean määrän vivahteita menemättä liian monimutkaiseksi. Starburst on todellakin ilo kaikille pelaamisen aisteille!

Miten pelata Starburst Kolikkopeliä

Heti kun olet pukenut kypärän ja avaruusasun päällesi, seuraavaksi täytyy asettaa panos. Kun olet tehnyt sen, klikkaa isoa vihreää painiketta alalaidasta pyöräyttääksesi kiekkoja. Vaihtoehtoisesti voit painaa “max bet” -painiketta aloittaaksesi kierroksen ja käyttääksesi suurimman määrän voittolinjoja ja suurinta panosta sillä kolikkotasolla, joka on valittuna.

Starburst kolikkopelin avaruusmaailmassa, voitot menevät molempiin suuntiin ja ne kasvavat villisti. Tarkemmin sanottuna, jos starburst villi-merkki ilmestyy toiseen, kolmanteen tai neljänteen kiekkoon, kattaa se koko voittolinjan ja se myös laukaisee toisen pyöräytyksen ja pitää kasvavan villin lukittuna siinä missä se oli. Tätä voi tapahtua jopa 15 kertaa!