Jack and the Beanstalk Kolikkopeli

Jos pitäisi valita yksi sana kuvaamaan Net Entertainmentin Jack and the Beanstalk kolikkopeliä, kuvaisin sitä sanalla ‘mahtava’. Tämä huikea 20 voittolinjan ja 5 kiekon peli yhdistää upeasti esitetyn ulkoasun ja verrattoman pelattavuuden, joten tämä on yksi parhaista hedelmäpeleistä markkinoilla ja siksi se onkin rankattu erittäin korkealle sivustollamme. Ole valmiina kiipeämään pavunvartta Jackin kanssa. Et taatusti tule katumaan.

Jack and the Beanstalk tietoja

Jack and the Beanstalk perustuu, kuten varmaan arvasit, ajattomaan tarinaan Jaakosta (Jack), joka vaihtoi oman lehmänsä taikapapuihin, joista sitten kasvoi jättimäinen pavunvarsi suoraan jättiläisen valtakuntaan ja jättiläinen melkein saakin Jaakon kiinni yhdessä vaiheessa. Tietyllä tavalla voit itsekin nähdä oman reittiin päävoittoon verrattain samana kuin kiipeäisit jättimäistä pavunvartta pitkin ja varastasit pääpotin suoraan hedelmäpeliltä!

Miten pelata Jack and the Beanstalk Kolikkopeliä

Ennen kuin lähdet matkalle kohti suuria voittoja, täytyy ensin tehdä panostus. Aloita säätämällä panoksen määrä (coin value) mihin tahansa 0,01€ ja 0,50€ väliltä. Seuraavaksi voit päättää kuinka monta kolikkoa per linja (1-10) haluat asettaa jokaiselle voittolinjalle. Ilmaisessa versiossa on kaikki 20 voittolinjaa pelissä. Paina ‘spin’ -painiketta kun haluat aloittaa pelin niillä asetuksilla, jotka on asetettu tai sitten ‘max bet’ -painikkeella saat automaattisesti suurimman panostuksen sillä rahatasolla (coin level), jonka olet valinnut.

Jack and the Beanstalk ominaisuuksissa on joukko erittäin hienoja bonuksia: ensimmäinen näistä on scatter-merkki, joka antaa ilmaisia pyöräytyksiä. Kolme tai enemmän aarrearkkuja missä tahansa kiekoissa antaa sinulle 10 ilmaista pyöräytystä. Toinen hieno ominaisuus on liikkuva villi, jota kuvaa Jack and the Beanstalk -merkki. Jos se näkyy ruudulla, saat ilmaispyöräytyksiä kun merkki siirtyy yhdeltä rullalta vasemmalle jokaisella kierroksella. Tätä jatkuu niin kauan kuin merkki pysyy näkyvissä. Viimeisenä bonuksena on avaimien kerääminen viidenneltä kiekolta, josta voit saada rahasäkkejä, pinottuja kultaisia kanoja ja laajenevan kultaisen harpun. Nämä kaikki ovat käytännössä yhden muodon laajenevia tai pinottuja villejä.